Kesehatan

Kosmetik, Aroma, Penjagaan Kulit Dan Kecantikan Hadiah

Seperti yang positif nilai estetika, kecantikan adalah bertentangan dengan keburukan sebagai negatif rakan sejawatannya. Kecantikan adalah sering terdaftar sebagai satu daripada tiga konsep asas dari pemahaman manusia bersama kebenaran dan kebaikan. Kami bangga budaya kita, kami masyarakat, kami sejarah dan produk kami. Kami reka bentuk dan mengeluarkan high quality kosmetik, berus makeup, bulu mata dan banyak lagi.

Mendapatkan yang lebih bermakna membaca di mana-dan bagaimana dengan cepat-produk yang dijual berdasarkan jumlah jualan bukan kedai mengira sendirian. Dengan perniagaan-tahap suapan data langsung dari penjual, anda dapat mengukur kecepatan untuk memantau jualan dengan penjual, wilayah, atau wilayah. 17 Ikonik Mario Badescu produk yang Setiap kulit kekasih mesti cuba, di sini adalah kegemaran kami produk dari lingkungan yang terkenal jenama kecantikan. Pemenang Pesona Anugerah Pilihan Pembaca 2020 Ini adalah kulit, rambut, makeup, badan dan produk kuku anda tidak bisa mendapatkan cukup. Keindahan air tidak hanya pembersih, tetapi ia mengelupas mudah dengan papaya ekstrak untuk membuang sel-sel kulit mati, dan dengan yang menenangkan manfaat penyihir hazel air, ia membantu untuk menunjukkan kulit yang lebih ringan dan lebih lancar tekstur. Lavender air, air mawar dan ekstrak buah oren menyediakan halus kelembapan, jadi kulit anda boleh bersedia untuk menyerap depan kulit langkah-langkah sementara untuk menambah beberapa kelembapan.

Renaissance artis dan arkitek (seperti Giorgio Vasari di “Kehidupan Artis”) mengkritik Gothic seperti yang tidak rasional dan kejam. Ini pandangan Gothic seni bertahan sehingga Romantisme pada abad ke-19 Vasari adalah dipandu oleh klasik ide, dan pemikiran kecantikan, hasil dari bahagian dan perintah. Satu lagi subjectivist teori kecantikan datang dari George Santayana, yang menunjukkan bahawa kita projek kesenangan pada hal-hal yang kita sebut “indah”. Dalam proses yang sama untuk kategori ralat, kami merawat subjektif kami senang sebagai satu objektif harta benda yang indah. Lain konsep termasuk definisi keindahan dalam segi penyayang atau rindu sikap terhadap objek yang indah atau dalam segi kegunaannya atau fungsi. Functionalists, untuk contoh, boleh ikut Charles Darwin untuk menjelaskan keindahan menurut peranannya dalam pemilihan seksual.

Dengan lebih banyak daripada 15,000 meter persegi ruang, kami adalah salah satu yang terbesar di dunia profesional syarikat kecantikan terbuka untuk umum. Penghantaran kebanyakan terbesar bajet filem dan TV menunjukkan memberikan kita gambaran yang baik ke dalam produk yang berada dalam permintaan yang tinggi. Semua Kecantikan dikendalikan dengan apa-apa kurang dari bertauliah artis profesional dan khas FX pakar untuk membantu anda dengan pembelian anda.

Kami memantau kecantikan trend industri di seluruh dunia, dari gambar besar untuk kategori, geografi kawasan dan menyimpan tahap, berdasarkan kelas dunia titik-penjualan dan data pengguna. Kerumitan mengemudi kosmetik bahan-bahan untuk tahap ini telah didorong Jeannie semangat untuk membuat mudah untuk menemukan sihat kecantikan melalui bulanan kami langganan, kedai online, dan kedai utama. Dengan bekerja dengan jenama dengan komitmen yang tidak berbelah bahagi untuk etika sumber, mapan, kesucian dan kualiti, Jeannie telah menjadi industri standard pembawa untuk bahan integriti dan ditubuhkan Kecantikan Pahlawan sebagai sumber yang paling dipercayai kecantikan sihat.

Kami juga menawarkan analisis penyelesaian seperti produk baru ramalan, segmen, harga promosi dan penilaian, pasaran ramalan dan banyak lagi. Kami analis industri menggunakan ini ditandingi data sumber daya untuk memberi sebuah data-didorong perspektif seperti yang mereka mengemudi kerumitan pasaran yang berubah-ubah lanskap. Briogeo Jadilah Lembut, bersikap Baik Pisang + Kelapa Berkhasiat makanan super Syampu & Conditionerthis syampu dan dingin duo membersihkan dan hidrat saya kering, rambut yang rosak dalam beberapa minit. Jun Pesona Kecantikan Kotak ini di sini, makna yang kita punya musim panas kecantikan penting di tangan-beachy texturizing semburan, yang sempurna kit berus makeup, dan banyak penjagaan kulit untuk menenangkan dan diri dengan kulit. Cari semua 62 produk kecantikan pembaca kami tidak bisa hidup tanpa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button